Selecteer een pagina

Rietdekker Verhagen

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home » Rietdekker Verhagen

Voorzie uw woning van klassieke ambacht dankzij Rietdekkersbedrijf Verhagen. Wij adviseren u vrijblijvend over uw nieuwe dak. Het plaatsen van een rieten dak is niet alleen mooi, het is ook nog eens erg functioneel. Zo houdt het uw woning in de winter warm en is het in zomer heerlijk koel. Met jarenlange ervaring, doorgegeven van vader op zoon, vertrouwt u op kwaliteit en authentieke techniek.

Een rietdekker met liefde voor het ambacht vindt u bij Rietdekkersbedrijf Verhagen

Al meer dan 40 jaar plaatsen onze experts rieten daken. Dit wordt steeds weer overgedragen van vader op zoon. Op die manier garanderen wij authentieke technieken met nieuwe en modernere inzichten. Dit is waarom u kiest voor Rietdekkersbedrijf Verhagen! Op het moment dat u al een rieten dak heeft zijn er ook diverse opties mogelijk. Zo bespreken we graag samen waar u behoefte aan heeft. Tijdens ons bezoek aan uw woning letten we op:

  • Stormschade
  • Vogelschade
  • Slijtage

Daarnaast is het onderhouden van uw dak noodzakelijk. Bij Rietdekkersbedrijf Verhagen verzorgen we daarom ook diverse inspecties om de duurzaamheid en uitstraling van uw dak te bevorderen.

Neem direct contact met ons op

Om een idee te geven van ons portfolio is het mogelijk om eerdere projecten te bekijken. Wilt u een afspraak plannen of toch nog liever wat zaken bespreken? Wij zijn dagelijks bereikbaar via 0499-471442. U neemt daarnaast contact op met de rietdekker van Verhagen via het contactformulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen