Selecteer een pagina

Tijdloos en robuust

Home » Diensten

Aanleg en onderhoud door Rietdekkersbedrijf Verhagen

Het plaatsen van een rieten dak en het onderhoud zijn nog echt handwerk. Tegenwoordig worden onze rietdekkers een handje geholpen door modern gereedschap, maar het blijft erg arbeidsintensief. Elk bosje riet wordt met liefde behandeld en geplaatst.

Onze werkwijze

De rietdekkers van Rietdekkersbedrijf Verhagen komen eerst bij u langs om de situatie te beoordelen. We kijken naar de helling van het dak, maar bijvoorbeeld ook naar de hoeken en kanten. Onze specialisatie is het leveren en plaatsen van een riet op ‘moeilijke daken’.Wanneer u al een rieten dak heeft, bekijken we wat voor onderhoud er nodig is. Samen maken we afspraken over wat we gaan doen en wanneer dit uitgevoerd kan worden.

We letten onder meer op:

  • Stormschade
  • Vogelschade
  • Slijtage

Ter voorkoming van algen en mossen is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Onze dakdekkers voeren zo nodig een anti-mosbehandeling (dakinspectie) voor u uit. Dit bevordert de duurzaamheid én de uitstraling van uw rieten dak.

Overweegt u een rieten dak? Vraag vrijblijvend advies aan de experts van Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint Oedenrode. Bel 0499-471442 of stuur een bericht.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen