Selecteer een pagina

Kosten rieten dak

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home » Kosten rieten dak

Wij bespreken met u graag op een duidelijke wijze de kosten voor uw rieten dak. Bij Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint-Oedenrode stellen we voor u altijd een heldere offerte op. Het is voor ons namelijk belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent als u de kosten voor uw rieten dak bij ons opvraagt. Als u gebruikmaakt van onze diensten, starten wij onze werkzaamheden en komen wij bij u langs voor een eerste advies. Dit is geheel vrijblijvend.

Altijd duidelijkheid over de kosten van uw nieuwe rieten dak

Wij zorgen ervoor dat we eerlijke kosten rekenen voor uw rieten dak. Een rieten dak is een mooie investering die toevoegt aan de uitstraling en kwaliteit van uw woning. Een goed dak boven uw hoofd is essentieel voor uw woongenot. Daarom zijn wij ook tijdens het creatieproces uiterst transparant met u. Wij geven u altijd duidelijke informatie over de kosten voor uw rieten dak. Mocht u al in het bezit zijn van een rieten dak en benieuwd zijn naar de kosten van het onderhoud, dan staan wij voor u klaar. Daarnaast brengen wij voor u kosten in kaart bij een vervanging van uw rieten dak. Ongeacht de dienst die u bij ons als rietdekker uit Brabant afneemt, komen wij langs om uw situatie vrijblijvend te beoordelen. Wij zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent als u besluit een rieten dak te kopen.    

Maak een afspraak voor duidelijke informatie

De kosten voor de service aan uw rieten dak worden bij Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint-Oedenrode altijd duidelijk gecommuniceerd. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en informatie over de mogelijkheden. Maar hiervoor een afspraak door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0499-471442. Bekijk ook eens onze voorgaande projecten ter inspiratie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen