Kosten rieten dak

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De kosten van een rieten dak worden duidelijk vooraf gecommuniceerd bij Rietdekkersbedrijf Verhagen. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Heeft uw dak schade opgelopen? Wij komen eerst langs om de situatie te bekijken. Vervolgens krijgt u een advies. Dit is geheel vrijblijvend. Door meer dan 40 jaar ervaring vertrouwt u op de nodige vakkennis en expertise. Wij helpen u graag bij de aanleg of het onderhoud van uw dak.

De kosten van uw nieuwe rieten dak, altijd van tevoren duidelijk

De aanschaf van een nieuw dak is een dure investering. Zeker als het gaat om de kosten van een rieten dak. Wij geven u altijd een eerlijk en betrouwbaar advies over de duur van de aanleg en de prijs. Mocht u al in het bezit zijn van een rieten dak en benieuwd zijn naar de kosten van het onderhoud, ook hierover zijn wij zeer transparant. Van tevoren komen we bij u langs om de situatie te beoordelen. Vervolgens stellen we een plan op om uw dak weer in zijn oude staat te herstellen. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Ga voor de kwaliteit van ambachtswerk

Of u een rieten dak wilt kopen of onderhoud nodig heeft, de kosten zijn altijd van tevoren duidelijk. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Maar hiervoor een afspraak door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0499-471442. Bekijk ook eens onze voorgaande projecten ter inspiratie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid