Kosten rieten dak

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home ยป Kosten rieten dak

De kosten van een rieten dak worden vooraf duidelijk gecommuniceerd wanneer u besluit bij Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint-Oedenrode dit type dak te kopen. Doordat wij een heldere offerte voor u opstellen, komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u een nieuw rieten dak kopen of heeft uw dak schade opgelopen? Wij komen eerst langs om de situatie te bekijken. Vervolgens krijgt u een advies dat geheel vrijblijvend is. Door meer dan 40 jaar ervaring vertrouwt u op een uitgebreide vakkennis en expertise van onze ontwerpers en uitvoerders. Wij helpen u graag bij de aanleg en/of het onderhoud van uw dak.

Altijd duidelijkheid over de kosten van uw nieuwe rieten dak

Het kopen van een nieuw rieten dak is een flinke investering, maar wanneer de kosten helder in kaart zijn gebracht, weet u direct waar u aan toe bent. Wij geven u altijd een eerlijk en betrouwbaar advies over de duur van de aanleg en de prijs. Mocht u al in het bezit zijn van een rieten dak en benieuwd zijn naar de kosten van het onderhoud of van het eventueel vervangen van uw rieten dak, dan zijn wij hierover ook zeer transparant. Van tevoren komen we bij u langs om de situatie te beoordelen. Vervolgens stellen we een plan op om uw dak weer naar zijn oude staat te herstellen. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en wat u van ons als rietdekker uit Brabant mag verwachten.

Ga voor de kwaliteit van ambachtswerk bij het kopen van een rieten dak

Of u nu een rieten dak wilt kopen of dat het dak onderhoud nodig heeft, de kosten zijn bij Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint-Oedenrode altijd van tevoren duidelijk. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en informatie over de mogelijkheden. Maar hiervoor een afspraak door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0499-471442. Bekijk ook eens onze voorgaande projecten ter inspiratie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid