Selecteer een pagina

Onderhoud rieten daken

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home » Onderhoud rieten daken

Het goed onderhouden van rieten daken is hartstikke belangrijk. Een rieten dak geeft uw woning een unieke en authentieke uitstraling. Daarom wilt u natuurlijk dat uw dak in de best mogelijke staat verkeert. Het is daarom verstandig om door ons bedrijf uit Sint-Oedenrode het onderhoud van uw rieten daken te laten verzorgen. Rietdekkersbedrijf Verhagen zet passie en jarenlange ervaring in om uw rieten daken van het best mogelijke onderhoud te voorzien.  

Uw specialist in het onderhoud van rieten daken

Rieten daken stralen authenticiteit en ambacht uit. Om deze staat zo goed mogelijk te bewaken, is het nodig om onderhoud uit te laten voeren aan uw rieten daken. Uw dak wordt in de buitenlucht blootgesteld aan verschillende elementen die schade kunnen aanrichten. Tijdens het onderhoud van uw rieten daken verhelpen we het volgende:

  • Stormschade
  • Vogelschade
  • Slijtage

Het regelmatig laten onderhouden van uw rieten daken is ook noodzakelijk om alg- en mosvorming te voorkomen. Ons rietdekkersbedrijf in regio Helmond inspecteert uw rieten dak dan ook zorgvuldig op dit soort vorming.   

Onze werkwijze voor het onderhoud van uw rieten daken

Als u ons inschakelt voor het onderhoud van uw rieten dakbedekking, komen wij eerst bij u langs om de situatie te beoordelen. Tijdens dit bezoek analyseren we uw dak volledig en bekijken we ook de hoeken en kanten. Om het onderhoud van uw rieten daken optimaal te plannen, maken we met u afspraken over vervolgstappen. Ook plannen we samen met u wanneer deze taken door ons worden uitgevoerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Maak een afspraak om uw dak prachtig te houden

Door de jaren heen heeft Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint-Oedenrode zich gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van vele unieke rieten daken. Bent u benieuwd wat wij in het verleden al hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze projecten. Voor meer informatie over het onderhoud van rieten daken, de kosten of voor het maken van een afspraak benadert u ons. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 0499-471442.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen