Onderhoud rieten daken

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Het onderhoud van uw rieten daken laat u enkel door een specialist uitvoeren. Rietdekkersbedrijf Verhagen maakt gebruik van authentieke technieken bij zowel de aanleg als het onderhoud van uw rieten dak. Daarnaast zorgt de jarenlange ervaring en passie voor het vak dat wij de perfecte keuze zijn voor het onderhoud aan uw woning. Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies over de aanleg en het onderhoud van uw dak.

Onderschat het onderhoud van uw rieten dak niet en schakel een expert in

Rieten daken stralen authenticiteit en ambacht uit, maar dan moet u wel zorgen voor regelmatig onderhoud. Er zijn namelijk diverse vormen van schade mogelijk aan uw dak. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Stormschade
  • Vogelschade
  • Slijtage

Op het moment dat u ons inschakelt voor het onderhouden van uw dak, gaan wij eerst bij u langs om de situatie te beoordelen. Er wordt dan niet alleen naar uw dak gekeken, maar ook naar de hoeken en kanten. We maken samen afspraken over de vervolgstappen en wanneer deze worden uitgevoerd. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten. Regelmatig onderhoud van rieten daken is ook noodzakelijk om de vorming van algen en mossen te voorkomen. Ook dit wordt door ons geïnspecteerd.

Voor ieder huis een prachtig dak

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van ‘moeilijke’ rieten daken. Bent u benieuwd wat wij in het verleden al hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze projecten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op via 0499-471442.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen

Vresselseweg 54
5491PD Sint Oedenrode

T: 0499-471442
M: 06-51384294
E: rietdekkeraverhagen@hetnet.nl