Onderhoud rieten daken

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home ┬╗ Onderhoud rieten daken

Het onderhoud van rieten daken laat u enkel door een specialist uitvoeren. Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint Oedenrode maakt gebruik van authentieke technieken bij zowel de aanleg als het onderhoud van uw rieten dak. Door de jarenlange ervaring en passie voor het vak zijn wij de perfecte keuze voor het onderhoud aan uw dak. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies over de aanleg van uw rieten dak en/of het onderhoud hiervan.

Uw specialist in onderhoud van rieten daken

Rieten daken stralen authenticiteit en ambacht uit, maar dan moet u wel zorgen voor regelmatig onderhoud. Er zijn namelijk diverse vormen van schade mogelijk aan uw dak. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Stormschade
  • Vogelschade
  • Slijtage

Op het moment dat u ons inschakelt voor het onderhouden van uw rieten dakbedekking, gaan wij eerst bij u langs om de situatie te beoordelen. Er wordt dan niet alleen naar uw dak gekeken, maar ook naar de hoeken en kanten. We maken samen afspraken over de vervolgstappen en wanneer deze worden uitgevoerd. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten. Regelmatig onderhoud van rieten daken is ook noodzakelijk om de vorming van algen en mossen te voorkomen. Ook dit wordt door ons rietdekkersbedrijf geïnspecteerd.

Voor ieder huis een prachtig dak

Door de jaren heen heeft Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint Oedenrode zich gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van vele unieke rieten daken. Bent u benieuwd wat wij in het verleden al hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze projecten. Voor meer informatie over het onderhoud van rieten daken, de kosten of voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via 0499-471442.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid