Selecteer een pagina

Rietdekker Brabant

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home ยป Rietdekker Brabant

De gepassioneerde rietdekker uit Brabant legt en onderhoudt uw rieten dak. Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint-Oedenrode in Noord-Brabant heeft jarenlange ervaring met dit ambacht. Wij gebruiken een authentieke techniek die al generaties lang van vader op zoon wordt doorgegeven. Dit passen wij toe bij het plaatsen van uw dak. We voorzien u graag van vrijblijvend advies. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een rietdekker met liefde voor het vak vindt u in Brabant

Het leggen van een rieten dak is een ambacht die langzaam verloren gaat. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen. Wist u namelijk dat een rieten dak er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook zeer functioneel is? Een rieten dak:

  • Houdt in de winter de warmte binnen en zorgt in de zomer dat uw huis heerlijk koel blijft;
  • Is lichter dan een dak met dakpannen, waardoor uw dakconstructie minder wordt belast;
  • Is een duurzaam product.

U schakelt ons rietdekkersbedrijf uit Noord-Brabant in als u rieten dak wilt aan laten leggen of als uw huidige dak onderhoud nodig heeft. Zo komen we eerst bij u langs om het dak te bekijken. Hierbij letten we op schade door stormen, vogels, slijtage of mos. Daarna maken we samen afspraken over de vervolgstappen. Op die manier heeft u een duidelijk beeld van de planning.

Bent u benieuwd naar onze ervaring?

Op het moment dat u Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Noord-Brabant inschakelt vertrouwt u op meer dan 40 jaar ervaring. Uw rieten dak doorstaat de tand des tijds door onze vakmannen. Voor een impressie van ons ambacht bekijkt u eerdere projecten. Vertrouw uw rieten dak daarom toe aan de rietdekker uit Brabant.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Twijfelt u nog over de voordelen van een prachtig rieten dak? Kom langs bij ons rietdekkersbedrijf in Sint-Oedenrode, Noord-Brabant, en wij geven u een beeld van de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek voorzien wij u van een vrijblijvend advies. U beslist vervolgens zelf wat u wilt laten doen. Maak uw afspraak via het contactformulier of door te bellen naar 0499-471442.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen