Selecteer een pagina

Rietdekker Den Bosch

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home » Rietdekker Den Bosch

Vertrouw de aanleg van uw nieuwe prachtige rieten dak toe aan een rietdekker uit de omgeving van Den Bosch. Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint-Oedenrode heeft decennialange ervaring met het aanleggen en onderhouden van rieten daken. Het beroep wordt al generaties van vader op zoon doorgegeven en dat ziet u terug in het vakmanschap. Wij vullen authentieke techniek aan met moderne inzichten. Dit zorgt voor een prachtig resultaat.

Uw rieten dak doorstaat de tand des tijds met dé rietdekker nabij Den Bosch

Niet alleen wordt uw rieten dak perfect aangelegd; er wordt ook alles aan gedaan om het in de beste staat te houden. Zit u met het probleem dat een storm of vogels uw dak hebben beschadigd? Wij komen graag langs om de schade te herstellen. Tijdens het onderhoud kijken we naar de helling, hoeken en kanten van uw dak. Op grond daarvan geven wij u advies over de mogelijkheden. Daarnaast bekijken wij of het nodig is om regelmatig onderhoud te plegen. Het is namelijk mogelijk dat uw dak last krijgt van algen en mos. Dan is het een goed idee om een anti-mosbehandeling uit te voeren. Zo zorgt u samen met een rietdekker uit Sint-Oedenrode, niet ver van Den Bosch en Eindhoven, dat u nog lang geniet van uw prachtige dak.

Schakel onze hulp in

Of u nu een nieuw rieten dak wilt of er herstel gepleegd moet worden, u vertrouwt op de ervaren deskundigen van Rietdekkersbedrijf Verhagen, dé rietdekker nabij Den Bosch. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken? U bereikt ons via 0499-471442 of door het invullen van het contactformulier. Bekijk ook onze projecten om inspiratie op te doen voor uw dak.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen