Rietdekker Den Bosch

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Vertrouw de aanleg van uw nieuwe prachtige dak toe aan een rietdekker uit de omgeving van Den Bosch. Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint-Oedenrode heeft decennialang ervaring met het aanleggen en onderhouden van rieten daken. Het beroep wordt al generaties van vader op zoon doorgegeven en dat ziet u terug in het vakmanschap. Wij vullen authentieke techniek aan met moderne inzichten. Dit zorgt voor een prachtig resultaat.

Uw rieten dak doorstaat de tand des tijds met de rietdekker uit de omgeving van Den Bosch

Niet alleen is uw rieten dak perfect aangelegd, er wordt ook alles aan gedaan om het in die staat te houden. Heeft u het idee dat een storm of vogels uw dak hebben beschadigd? Wij komen graag langs om dit op te lossen. Tijdens het onderhoud kijken we naar de helling, hoeken en kanten van uw dak. Op grond daarvan geven wij u advies over de mogelijkheden. Daarnaast kijken we of het nodig is om regelmatig onderhoud te plegen. Het is namelijk mogelijk dat uw dak last krijgt van algen en mos. Dan is het mogelijk om een anti-mos behandeling uit te voeren. Zo zorgt u, samen met de rietdekker uit de omgeving van Den Bosch, dat u nog lang geniet van uw prachtige dak.

Schakel onze hulp in

Of u nu een nieuw rieten dak wilt of er moet herstel gepleegd worden, u vertrouwt op de vakmannen van de rietdekker nabij Den Bosch. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken? U bereikt ons via 0499-471442 of door het invullen van het contactformulier.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen

Vresselseweg 54
5491PD Sint Oedenrode

T: 0499-471442
M: 06-51384294
E: rietdekkeraverhagen@hetnet.nl