Selecteer een pagina

Rietdekker Eindhoven

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home » Rietdekker Eindhoven

De aanleg of het onderhoud van uw rieten dak regelt u bij Rietdekkersbedrijf Verhagen nabij Eindhoven. Het resulteert in een prachtige tijdloze en robuuste look van uw woning. Heeft u al een rieten dak, maar is deze beschadigd ten gevolge van een storm, vogels of slijtage? Met een authentieke techniek realiseren wij een prachtige dakbedekking voor u. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit tijdens een gesprek.

Geniet van klassieke ambacht, aangelegd door het rietdekkersbedrijf nabij Eindhoven

Bent u momenteel in het bezit van een prachtig rieten dak, maar kan het wel wat onderhoud gebruiken? Het gebeurt wel eens dat uw dak beschadigt. Bijvoorbeeld tijdens een storm of door overlast van vogels. Ons rietdekkersbedrijf uit Sint-Oedenrode, vlakbij Eindhoven, verzorgt diverse vormen van onderhoud aan uw dak. We komen eerst graag langs om de huidige situatie te bekijken. Vervolgens spreken we graag de mogelijkheden met u door.

Laat uw nieuwe dak door ambachtsmannen aanleggen

Denkt u erover om een rieten dak te laten aanleggen? Laat dit dan doen door onze gepassioneerde vakmannen. Al meer dan 40 jaar wordt het ambacht van vader op zoon doorgegeven. Met kennis van het vak en authentieke technieken kunt u op ons rietdekkersbedrijf nabij Eindhoven vertrouwen! Om een indruk te krijgen van onze expertise, bekijkt u onze projecten.

Kies voor een robuust en tijdloos dak

Uw nieuwe rieten dak is prachtig én functioneel. Het riet houdt uw woning in de zomer heerlijk koel en in de winter blijft de warmte in huis. Maak gerust een afspraak voor vrijblijvend advies door te bellen naar 0499-471442. U bereikt ons ook door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen