Selecteer een pagina

Rietdekkersbedrijf Helmond

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home » Rietdekkersbedrijf Helmond

Voor de aanleg of het onderhoud van uw rieten dak gaat u naar een Rietdekkersbedrijf Verhagen in de buurt van Helmond. Onze rietdekkers werken met veel plezier en passie en passen een authentieke techniek toe bij de aanleg van uw nieuwe dak. Wist u dat een rieten dak er niet alleen mooi uitziet, maar ook erg functioneel is? Zo houdt het uw huis in de winter warm en in de zomer juist heerlijk koel. Vraag dus direct vrijblijvend advies aan.

Een professioneel rietdekkersbedrijf vindt u in de buurt van Helmond

Is uw rieten dak toe aan onderhoud of wilt u juist een nieuw dak laten leggen? Bij Rietdekkersbedrijf Verhagen vertrouwt u op meer dan 40 jaar ervaring. Dit is jarenlang doorgegeven van vader op zoon. Op deze manier blijft het klassieke ambacht ook voor u toegankelijk. Een rieten dak heeft de volgende voordelen:

  • Het is gemaakt van een duurzaam product
  • Riet is lichter dan dakpannen, waardoor de dakconstructie minder wordt belast
  • Riet isoleert heel goed

Naast deze voordelen zorgt Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint-Oedenrode, in de buurt van Helmond, dat uw (nieuwe) dak er prachtig uitziet. Daarom wilt u bij ons uw rieten dak kopen

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies

Weet u al wat u met uw dak wilt of bent u nog op zoek naar inspiratie? Bekijk de eerdere projecten die wij als rietdekkersbedrijf in de buurt van Helmond al hebben uitgevoerd. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel direct voor meer informatie naar via 0499-471442.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen