R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u van plan om een rieten dak te kopen? Ga naar de expert uit Sint-Oedenrode, Rietdekkersbedrijf Verhagen. Wij verzekeren u van een prachtig nieuw dak, aangelegd met authentieke technieken. Al jarenlang wordt dit ambacht doorgegeven van vader op zoon. Dit maakt dat wij meer dan 40 jaar ervaring hebben. Uw dak krijgt een tijdloos en robuust uiterlijk met onze hulp.

Kom uw nieuwe rieten dak kopen bij een meestervakman

Uw huis staat er prachtig bij, maar het mist iets. Het kopen van prachtig rieten dak geeft uw woning net die tijdloze look die u zoekt. Dat niet alleen, een rieten dak is ook:

  • Een duurzaam, natuurlijk product
  • Uitermate geschikt ter isolatie
  • Minder belastend voor uw dakconstructie dan dakpannen

Bent u bang dat het kopen van een rieten dak een hoop onderhoud met zich mee brengt? Door ons in te schakelen is dat zo opgelost. Wij komen graag eventuele schade bekijken. Daarnaast stellen we samen met u een plan op, waardoor u goed weet wat de afspraken over het onderhoud zijn. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan en ziet uw dak er prachtig uit.

Maak direct een afspraak

Hoe eerder u contact met ons maakt, des te sneller u een nieuw dak heeft. Uiteraard moet u geen overhaaste beslissingen nemen. Daarom voorzien wij u graag van vrijblijvend advies. Zo weet u bij het kopen van uw rieten dak zeker dat u de juiste beslissing maakt. Voor een beeld van ons expertise, bekijkt u onze projecten. Bel gerust met vragen of voor het maken van een afspraak naar 0499-471442.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid