Selecteer een pagina

Rieten dak kopen

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home » Rieten dak kopen

Wellicht droomt u er al jaren van en is de tijd daar om een rieten dak voor uw woning te kopen. U maakt van uw huis uw favoriete plek met het aanzicht dat een ambachtelijk vervaardigd rieten dak u oplevert. Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint-Oedenrode is de specialist die u nodig heeft om dit bouwproject voor u op te pakken. Door een rieten dak bij ons te kopen, kiest u namelijk voor ambacht en jarenlange ervaring.

Het ideale rieten dak is bij ons te kopen

Al honderden jaren is het rieten dak niet meer weg te denken uit het Brabants landschap. Wij zijn uw beste optie als u zoekt naar een rietdekker uit Brabant. Wij bieden de mogelijkheid aan uw huis te sieren met de authenticiteit en het culturele erfgoed dat deze dakconstructie oplevert. Als u een rieten dak bij ons komt kopen, luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Op deze manier is het mogelijk om voor u maatwerk te leveren. U profiteert ook van onze ongekende toewijding tijdens bijvoorbeeld de vervanging van uw rieten dak. Ongeacht de dienst die u bij ons afneemt, rekent u op vakmanschap en transparantie tijdens het vervaardigingsproces. 

Plan vandaag nog uw afspraak bij ons in

Maak bij ons op korte termijn een afspraak om uw rieten dak te kopen. De eerste ontmoeting is daarbij geheel vrijblijvend. Als u besluit zaken met ons te doen, gaan wij direct voor u aan de slag om het dak van uw dromen te verwezenlijken. Als u nog vragen heeft, moedigen wij u aan om ons te benaderen. Vul hiervoor het contactformulier in. Het is ook mogelijk om te bellen naar 0499-471442, bijvoorbeeld als u vragen heeft over rieten dakenonderhoudsservice.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen