Rieten dak vervangen

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home ┬╗ Rieten dak vervangen

Heeft u een rieten dak maar moet het vervangen worden? Bij Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint Oedenrode zijn we al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en vervangen van rieten daken. Onze experts gaan met passie te werk om uw woning weer te voorzien van een prachtig nieuw dak. Indien uw rieten dak vervangen moet worden, kan het zo zijn dat het niet goed onderhouden is of dat de levensduur voorbij is. Wij werken met moderne, kwalitatief hoogwaardige materialen en geven u een uitgebreid advies, zodat uw nieuwe dak binnenkort weer zal stralen.

Laat uw rieten dak vervangen door experts

Slijtage aan uw rieten dak kan op verschillende manieren veroorzaakt zijn. Het zou erg zonde zijn als uw rieten dak vervangen moet worden door stormschade. Slijtage kan ook ontstaan zijn door aanslag van algen of mos. In dat geval kunnen we uw rieten dak wellicht renoveren, waardoor de levensduur wordt verlengd. Onze dakdekkers voeren, indien nodig, een anti-mosbehandeling voor u uit. Het is voor een succesvol resultaat belangrijk dat u uw rieten dak vakkundig laat vervangen. Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint Oedenrode doet dat door authentieke technieken toe te passen en deze te combineren met nieuwe inzichten en kwalitatief materiaal.

Bel voor een adviesgesprek en wij verzekeren u van ├ęcht vakwerk

U kunt het vervangen van uw rieten dak met een gerust hart overlaten aan onze vakkundige rietdekkers. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Bekijk dan onze voorgaande projecten. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0499-471442 en ontvang een vrijblijvend advies.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid