Selecteer een pagina

Uw rieten dak laten vervangen in Brabant

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home ┬╗ Rieten dak vervangen Brabant

Heeft u een rieten dak, maar moet het vervangen worden en zoekt u hiervoor een specialist in Brabant? Bij Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint-Oedenrode zijn we al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en vervangen van rieten daken. Onze experts gaan met passie te werk om uw woning weer te voorzien van een prachtig nieuw dak. Uw rieten dak moet mogelijk worden vervangen omdat het slecht werd onderhouden of omdat zijn levensduur voorbij is. Wij werken met moderne, kwalitatief hoogwaardige materialen en geven u een uitgebreid advies, zodat uw nieuwe dak binnenkort weer zal stralen.

Laat uw rieten dak vervangen door onze experts uit Brabant

Slijtage aan uw rieten dak kan op verschillende manieren veroorzaakt zijn. Het zou erg zonde zijn als het rieten dak van uw woning in Brabant vervangen moet worden door stormschade. Slijtage kan ook ontstaan zijn door aanslag van algen of mos. In dat geval kunnen we uw rieten dak wellicht renoveren, waardoor de levensduur wordt verlengd. Onze dakdekkers voeren, indien nodig, een anti-mosbehandeling voor u uit. Het is voor een succesvol resultaat belangrijk dat u het rieten dak van uw woning in of nabij Brabant vakkundig laat vervangen. Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint-Oedenrode doet dat door authentieke technieken toe te passen en deze te combineren met nieuwe inzichten en kwalitatief materiaal.

Bel voor een adviesgesprek en wij verzekeren u van ├ęcht vakwerk

U kunt het vervangen van uw rieten dak met een gerust hart overlaten aan onze vakkundige rietdekkers uit Brabant. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Bekijk dan onze voorgaande projecten. Wilt u meer informatie over de mogelijke kosten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0499-471442 en ontvang een vrijblijvend advies.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Rietdekkersbedrijf A M J Verhagen