Rieten dak vervangen

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Heeft u een prachtig rieten dak maar moet deze vervangen worden? Bij Rietdekkersbedrijf Verhagen zijn we al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en vervangen van rieten daken. Onze experts werken met passie om uw woning weer te voorzien van een prachtig dak. Indien uw rieten dak vervangen moet worden, kan het zo zijn dat het niet goed onderhouden is of dat de levensduur voorbij is. Wij werken met moderne hoogwaardige materialen en geven u een uitgebreid advies, zodat uw nieuwe dak een lange levensduur heeft en zal stralen.

Laat uw rieten dak vervangen door experts

Slijtage aan uw rieten dak kan op verschillende manieren veroorzaakt zijn. Het zou erg zonde zijn als uw rieten dak vervangen moet worden door stormschade. Slijtage kan ook ontstaan zijn door aanslag van algen of mos. In dat geval kunnen we uw rieten dak wellicht renoveren, waardoor de levensduur wordt verlengd. Onze dakdekkers voeren indien nodig een antimosbehandeling voor u uit. In beide gevallen is het belangrijk dat u uw rieten dak vakkundig laat vervangen. Wij doen dat door authentieke technieken toe te passen en deze te combineren met nieuwe inzichten en kwalitatief materiaal.

Bel voor een adviesgesprek en wij verzekeren u van écht vakwerk

U kunt het vervangen van uw rieten dak toelaten aan onze vakkundige rietdekkers. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Bekijk dan onze voorgaande projecten. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0499-471442 en ontvang een vrijblijvend advies.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid