Rieten dakbedekking

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Droomt u altijd al van een huis met prachtige rieten dakbedekking? U ziet het steeds minder vaak, terwijl het een natuurlijke en karakteristieke uitstraling geeft. Bovendien heeft het veel verschillende voordelen.

Ontdek de voordelen van een rieten dakbedekking

Op economisch gebied is het investeren in een rieten dakbedekking zeer waardevol. Een groot voordeel is dat u de energiekosten verlaagd. Dit komt omdat een rieten dakbedekking zorgt voor goede isolatie. Hierdoor blijft uw woning in de winter heerlijk warm, terwijl uw woning op warme zomerdagen gemakkelijker koel blijft. Daarnaast hebben woningen met een rieten dak een hogere waarde. Een mooie bijkomstigheid als u uw huis gaat verkopen. Een rieten dak is bovendien aan de binnenkant van uw woning ook zichtbaar een creëert een nostalgisch karakter. Tot slot zorgt een rieten dakbedekking voor een goede ventilatie in uw woning. Dit is erg belangrijk om schimmel en een hoge luchtvochtigheid te voorkomen.

Zo zorgt u voor optimaal onderhouden dakbedekking

Om ervoor te zorgen dat uw rieten dakbedekking zo lang mogelijk in uitstekende staat blijft, is degelijk onderhoud van groot belang. Voor dit onderhoud schakelt u Rietdekkersbedrijf Verhagen in. Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring en zijn aangesloten bij 'De Vakfederatie Rietdekkers'. Vanwege de strenge kwaliteitseisen waaraan wij voldoen, bent u zeker van professioneel werk en kwalitatieve materialen. Bekijk onze verschillende succesvolle projecten voor meer inspiratie.

Neem contact met ons op en ontvang een uitgebreid advies

Wilt u een prachtig rieten dak laten plaatsen door onze specialisten zodat uw woning een schitterende uitstraling krijgt? Of wilt u advies ontvangen over het onderhoud van uw rieten dakbedekking? Maak dan gerust een afspraak voor een adviesgesprek. Hiervoor neemt u telefonisch contact met ons op via 0499-471442. Wij werken in heel Noord-Brabant en in delen van Limburg en België.  

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid