Rieten dakbedekking

R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken
R
Aangesloten bij 'De vakfederatie Rietdekkers'
R
Aanleg, onderhoud en herstel
R
Geplaatst met authentieke technieken

Home » Rieten dakbedekking

Droomt u altijd al van een huis met prachtige rieten dakbedekking? U ziet het steeds minder vaak, terwijl het een natuurlijke en karakteristieke uitstraling geeft. Bovendien heeft dit type dak veel verschillende voordelen. Bij Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint Oedenrode, nabij Eindhoven, vindt u de juiste specialisten voor uw rieten dakbedekking.

Ontdek de voordelen van een rieten dakbedekking

Op financieel gebied is het investeren in een rieten dak zeer waardevol. Een groot voordeel is dat u de energiekosten hiermee verlaagt. Dit komt omdat een rieten dakbedekking voor goede isolatie zorgt. Hierdoor blijft uw woning in de winter heerlijk warm, terwijl uw woning op warme zomerdagen gemakkelijker koel blijft. Daarnaast hebben woningen met een rieten dak een hogere waarde, een mooie bijkomstigheid als u uw huis gaat verkopen. Een rieten dak is bovendien aan de binnenkant van uw woning ook zichtbaar en creëert een nostalgisch karakter. Tot slot zorgt een rieten dakbedekking voor een goede ventilatie in uw woning. Dit is erg belangrijk om schimmel en een hoge luchtvochtigheid te voorkomen.

Zo zorgt u voor optimaal onderhouden dakbedekking

Om ervoor te zorgen dat uw rieten dakbedekking zo lang mogelijk in uitstekende staat blijft, is vakkundig onderhoud van groot belang. Voor dit onderhoud schakelt u Rietdekkersbedrijf Verhagen uit Sint Oedenrode in, niet ver van Eindhoven en Den Bosch. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring en zijn aangesloten bij ‘De Vakfederatie Rietdekkers’. Vanwege de strenge kwaliteitseisen waaraan wij voldoen, bent u zeker van professioneel werk en kwalitatieve materialen. Bekijk onze verschillende succesvolle projecten voor meer inspiratie.

Neem contact met ons op en ontvang een uitgebreid advies

Wilt u een rieten dak laten plaatsen door onze specialisten zodat uw woning een schitterende landelijke uitstraling krijgt? Of wilt u advies ontvangen over het onderhoud van uw rieten dakbedekking? Maak dan gerust een afspraak voor een adviesgesprek. Hiervoor neemt u telefonisch contact met ons op via 0499-471442. Wij bieden onze diensten aan in heel Noord-Brabant en in delen van Limburg en België.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid